pondělí 22. června 2009

Česká pirátská strana zaregistrována

Dnes se odpůrci mafie zvané OSA, IFPI, BSA dočkali. Česká pirátská strana byla zaregistrována a může tak kandidovat v podzimních předčasných volbách do parlamentu.

Okamžitě se zvedla vlna odporu, televize Nova odvysílala reportáž, v níž prezidentka České protipirátské unie říká, že to je stejné, jako kdyby ministerstvo vnitra schválilo stranu popírající holocaust. Pomineme-li fakt, že taková strana v ČR opravdu existuje, zbude nám otázka, proč takováto ostrá slova. Kdyby paní prezidentka nebyla žena, bylo by na místě požadovat satisfakci. Srovnávat sympatizanty České pirátské strany s fašisty, či pedofily je silné kafe. Očekávám, že se paní prezidentka omluví.

Dalším řečníkem byl nějaký muzikant – v titulku bylo napsáno jméno Janda. Hovořil cosi o tom, že když něco udělá, tak za to chce dostat zaplaceno. Ale lze u nás reklamovat CD s odkazem, že je obsah “shit” a že se to nedá poslouchat?

Posledním řečníkem byl nějaký mladý politolog, který prohlásil, že Česká pirátská strana v podzimních volbách nemá šanci. Nicméně já doufám v pravý opak a můj hlas má zajištěn již s předstihem.

Žádné komentáře: