pondělí 8. března 2010

Vyhrajte HTC Tattoo s Androidem

Máte umělecké vlohy, neotřelé nápady, nebo máte hodně kamarádů? Na adrese http://www.tattoomyhtc.cz máte šanci vyhrát HTC Tattoo a k tomu nějaké ty korunky. V čem celá soutěž spočívá? HTC Tattoo je první model HTC, který umožňuje vyměňovat kryty telefonu tak snadno, jako za časů legendárních Nokií. Vašim úkolem je navrhnout nějaký pěkný kryt, pro který bude hlasovat buď odborná porota, anebo laická veřejnost.

Bohužel je systém nastaven tak, že preferuje již poslané kryty, a nové znevýhodňuje. Na první stránce Hlasuj jsou totiž k vidění kryty s největším počtem hlasů, většina hlasujících proto zvolí nejspíše některý z těchto a nebudou se proklikávat na 245. podstránku.

Proto je největší šance pro toho, kdo má hodně kamarádů, popř. využije některé sociální sítě. Osobně zvažuji, že bych se přihlásil do soutěže s tím, že výhru věnuji na dobročinné účely – např. dětskému domovu http://www.skolanacelne.cz/ Věřím, že tímto způsobem by se mi podařilo celou soutěž vyhrát a 100000 kč by mohlo posloužit dobrému účelu.

Žádné komentáře: