čtvrtek 30. září 2010

Jak kdykoliv a ihned ukončit povinné ručení

Před pár měsíci jsem zde popisoval, kterak jsem se zbavil obtížného pojišťováckého molochu, jménem Česká Pojišťovna. Před asi týdnem mi neznámý dobrodinec, kterému tímto ještě jednou děkuji, poslal do komentáře skvělý “trik”, jak se dá pojistka zrušit kdykoliv.

Tady ještě jednou, cituji:

“Dáte značky do depozitu,do velkého techničáku vám to zapíšou,ihned tam odsud jdete na svojí pojišťovnu a ta vám bez řečí zruší pojistku(zbytek do konce období vám pošlou na účet).Druhý nebo další den si značky můžete vyzvednout(NE ten den co jste je tam odevzdali,to je jediné omezení)dát je na auto a okamžitě jít si sjednat nové PR do svojí nově vyhlédnuté pojišťovny.Sice vás to bude stát 100 korun za uschování značek v depozitu,ale určitě se to vyplatí.”

Já osobně to hodnotím jako nejužitečnější radu na tomto blogu, samozřejmě hned po té, jak si zpřístupnit ve Windows 7 solitaire :)

2 komentáře:

Roman Navrátil řekl(a)...

ufonek: Věřím, že jste neměl na mysli Českou spořitelnu, protože Pojišťovna České spořitelny nenabízí povinné ručení. Pokud byste měl jakékoli připomínky nebo otázky ke službám České spořitelny, prosím neváhejte mě kontaktovat na emailu rnavratil zavináč csas tečka cz. Záleží nám na spokojenosti našich klientů a všech konstruktivních připomínek si vážíme.
Roman Navrátil, Specialista komunikace ČS pro sociální média

ufonek řekl(a)...

Dobrý den,
moc se omlouvám, vlivem nepozornosti (a zřejmě i únavy), jsem zaměnil ČP a ČS. Tímto se velice omlouvám a článek jsem samozřejmě opravil.