středa 27. dubna 2011

Jak se snadno a rychle rozejít s partnerkou

Firma HTC nejen že vyrábí chytré telefony, navíc se rozhodla ulehčit život některým párům. Vyhlásila totiž akci “Ukaž nám svou partnerku a my ti prodáme Desire S za super cenu”. V čem je háček? Akce se týká pouze prvních 100 párů, které do prodejny přijdou 29.4.2011 a není řečeno, co ta super cena je.

Tato akce navazuje na předchozí akce “Přijď v zeleném a pořiď Desire S za polovic.” a “Odevzdej starý smartphone a získej Desire HD za polovic.”. Při obou těchto akcích zájemci před prodejnou nocovali, jak se můžete podívat na následujících odkazech:

http://www.mobilmania.cz/bleskovky/prineste-stary-smartphone-a-kupte-htc-desire-hd-za-polovic/sc-4-a-1314666

http://dotekomanie.blog.mobilmania.cz/2011/03/htc-desire-s-za-polovic-fotoclanek/

První zájemce byl na místě již 19 hodin předem! Dokážete si představit, že by se někdo rozumný účastnil takovéto akce (natož něžné pohlaví)? “Nejsme Apple ovce.”, prohlašují o sobě majitelé HTC, ale přitom čekají před prodejnou úplně stejně. Sice mají telefon za půlku, což jablíčkáři ne, ale v podstatě jde o to samé, ať se to někomu líbí, nebo ne. Navíc mnoho těchto telefonů obratem nabízí na internetu, což Applisti nedělají.

Myslím, že tato akce bude pro mnoho párů zkouškou ohněm. Nejprve přemluvit partnerku a následně přenocovat v zimě a dešti venku na ulici v centru Prahy, to má s romantikou jen málo společného, ale třeba už jsem prostě jen moc starý ;) Pro zájemce, předpověď na čtvrteční noc: “Zataženo, děšť, 10 stupňů.”

Good luck!

Žádné komentáře: